Over ons

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Onze geschiedenis

De schrijnwerkerijactiviteiten van de familie Schreurs dateren uit een ver verleden: als eerste stille getuigen doken onlangs nog geschriften anno 1898 op. In de jaren 30 maakte Jozef Schreurs reeds houten karren en kruiwagens voor de boeren. De overschakeling naar ramen, deuren en keukens was een natuurlijke evolutie en werd in de jaren 50 zelfs ondergebracht in een heus bouwbedrijf.


Vanaf 1968 profileerde Schreurs zich als een productiefirma van houten onderdelen voor de meubelnijverheid. Vanuit de kriebels om creatiever te werk te gaan werden vanaf 1987 kasten, meubels en wanden volledig op maat gemaakt, en vier jaar later ontstond Schreurs Project in zijn huidige vorm.

Titel

Reeds meer dan 25 jaar is de firma een toonaangevend bedrijf op vlak van interieur op maat, gekenmerkt door veel ervaring, professioneel advies, betrouwbaarheid en kwaliteit.


Door de jaren heen heeft Schreurs Project zich kunnen profileren als marktleider in de sector Interieur op maat. Onze naamsbekendheid in heel de provincie en onze unieke toonzaal zijn daar een bewijs van. Tevens is ons bedrijf blijven investeren in uitbreiding en vernieuwing van de toonzaal.

Daarnaast zijn we steeds op zoek naar vernieuwende machines en materialen om producten van de hoogste kwaliteit af te leveren. Door ons uitgebreid machinepark en onze gedreven vakmensen hebben we nagenoeg de volledige productie in eigen handen. Hierdoor staan we garant voor de hoge kwaliteit waar Schreurs Project voor gekend is! 

Reeds in het begin van onze activiteiten hebben we ons eigen schuifdeurensysteem Glissando ontwikkeld. Dit wordt intussen gebruikt door tal van interieurbouwers in heel het land. We bieden een keuze uit een ruim gamma schuifdeurprofielen, paneelvullingen en tevens een unieke collectie plaatmaterialen van 22 mm dikte. Op deze manier kan u geheel naar wens een schuifdeurenkast of dressing op maat samenstellen!


Schreurs Project beschikt over een 1000 m2 grote toonzaal, een staalkaart van vele ideeën in verschillende stijlen. Je kan bij ons terecht voor keukens, badkamermeubels, woonruimtes, dressings, kantoorinrichting, wandkasten, ... Van hedendaags strak design tot klassieke of landelijke stijlen, we buigen ons over kwaliteit en detaillering om zo te voldoen aan de eisen en wensen van elke klant.

Buiten het maatwerk in onze toonzaal, vindt u er ook een grote keuze aan stoelen, keukenstoelen, krukken, zitelementen, bureaustoelen en standaard bureaumeubels.


Naast onze indrukwekkende toonzaal is ook ons eigen ontwerpatelier een belangrijke troef. Onze 4 ervaren interieurarchitecten begeleiden u vanaf het eerste contact tot de verwezenlijking van uw woonidee. U wordt daarbij vakkundig geadviseerd bij de keuze van de kleuren en de materialen. De ideeën van de klant worden daarbij maximaal gerespecteerd. Indien u dat wenst, wordt er ook een totaalconcept bedacht om uw interieur uniek te maken! Dit alles wordt gepresenteerd in een 3D-presentatie op groot scherm, waardoor de klant een optimaal inzicht krijgt in het ontwerp, de praktische ruimtelijke indeling en het materiaalgebruik.

Medewerkers

 

Titel

Schreurs Project maakt maatwerk voor elk budget en elke omvang! Door de onbeperkte keuze aan materialen en de technische toepassingen daarvan zijn we in staat om voor elk budget een realistisch voorstel te doen. Tevens zijn we in staat om grote projecten te verwezenlijken, maar hebben we ook de vaardigheid om kleine projecten met volle aandacht af te werken.


De grote kracht van ons bedrijf is dat we een logisch aanspreekpunt zijn voor zowel particulieren als voor bedrijven bij het realiseren van hun projecten.


Schreurs Project... een doordachte keuze!


Titel